Nieuwsbrief Maart
Maart

Lieve klanten,

Zoals jullie waarschijnlijk weten, of deze maand gehoord hebben tijdens het ervaren van een behandeling, ben ik nu begonnen op een nieuwe locatie in Castricum. Ook zit ik natuurlijk nog steeds in Assendelft. Ik heb deze maand alweer zoveel lieve nieuwe klanten mogen ontvangen en ook mijn bestaande klanten willen mij steunen waar ze kunnen. Hier ben ik jullie dankbaar voor en ik heb na al die tijd dicht te moeten zijn nog éxtra genoten van mijn werk. Zo fijn om iedereen weer te zien, te spreken en natuurlijk te behandelen!

Daarom heb ik nu een leuke actie.

Tijdens elke behandeling korting op een product naar keuze.

1 product, 10% korting
2 producten, 20% korting
3 producten, 30% korting

Neem ook een kijkje op de webshop www.beautymaster.nl, misschien zie je er al wat tussen zitten wat je graag zou willen hebben.

*i.v.m niet alles op voorraad hebben omdat ik werk via 2 locaties, zullen de producten besteld worden. Wanneer ik ze binnen heb, kom ik ze zelfs met liefde persoonlijk bezorgen!

Ook is er tot 30 april nog steeds 20% korting op de gezichtsbehandeling Le Grand Classique.

Wil je graag een afspraak maken?
Stuur even een appje of bel naar 06-3l929995 of plan je afspraak online in.

Hopelijk tot snel!

Actie geldig t/m 31 mei.

Geef een reactie